Over ons

Wie zijn wij?

 

Bruidsduif.nl biedt bruidsduiven te huur aan in de regio’s Gelderland en Utrecht. Wij zijn al geruime tijd actief in de regio Ede in Gelderland.

Bij ons ben je daarbij verzekerd van een goede service. Inhuren van duiven is bij ons snel geregeld. Wij zorgen ervoor dat de bruidsduiven tijdens de bruiloft op de juiste plek en plaats klaarstaan. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich tijdens deze grote dag geen zorgen hoeft te maken.

Hiernaast maken wij er voor u graag wat speciaals van. De duiven worden losgelaten in een luxe handgemaakte rieten mand in een hartvorm. Ook is er de mogelijkheid dat er tijdens het loslaten van de duiven door ons professionele foto’s worden gemaakt.

 

De man Achter Bruidsduif.nl

steven-knobbout-bruidsduif

 

Al meer dan 40 jaar is Steven Knobbout actief in de duivensportwereld. Met zijn vliegtipplers heeft hij de afgelopen jaren al een aantal records gevlogen. Tevens heeft hij sinds een paar jaar (witte) postduiven.

Er wordt veel aandacht besteed aan de verzorging van de duiven. Zo krijgen de duiven zeer goed voer en worden ze regelmatig losgelaten.  Tevens doet Steven mee aan wedstrijden. Zo worden zijn duiven vaak losgelaten in Frankrijk vanwaar ze terug naar Nederland vliegen.