Bruidsduiven

Hoe werkt het?

Stap 1: Eerste Contact

Het begint allemaal wanneer wij de eerste e-mail of telefoontje van jou krijgen. Wij zijn vriendelijk en toegankelijk en geen vraag of idee is raar. Wij luisteren goed naar jouw wensen en informeren je goed wat je allemaal te wachten staat. Bij ons is het vaak al mogelijk om direct bruidsduiven te boeken.

 

Stap 2: Ons aanbod

Bij ons sta je niet voor verrassingen. We sturen alle gemaakte afspraken via de mail op en stellen een duidelijke factuur samen. Er worden goede afspraken gemaakt zodat alles op jouw grote dag goed is geregeld. Wij werken gergeld samen met weddingplanners en kunnen met vele wensen meedenken. 

Stap 3: De Bruiloft

Wij laten je niet aan je lot over! Wij assisteren waar nodig! De duiven worden persoonlijk door ons op de bruiloft gebracht in een luxe hartvormige rieten mand. Tijdens het grote moment is er iemand van ons aanwezig die precies uitleg geeft hoe de duiven moeten worden losgelaten. Dit zodat het bruidspaar de duiven goed kan vasthouden en goed kan loslaten.

 

Stap 4: Succes!

De duiven worden losgelaten en er worden foto’s gemaakt. Eventueel maken wij extra foto’s en zorgen ervoor dat u er mooi op staat. Familie en vrienden zijn ook getuigen van het moment. Dat allemaal maakt de dag net weer iets bijzonderder. Interesse?

Heb je interesse in ons aanbod? Vul dan het contactformulier in op onze contactpagina. Let erop dat wij gevestigd zijn in Ede en hierom onze witte duiven kunnen inzetten in de regio’s: Gerderland, Noord-Brabant, Utrecht en Limburg.